Okulumuz Hakkında

Gavsı Hizan İlkokulu
AŞAĞIKARASU MAH. 111. CAD. HİZAN/ BİTLİS
4346131934
0
https://gavshizanilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.

MİSYON

Öğrencilerimizin;bireysel özelliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında okulumuz 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı Analiz Denemelerinde büyük başarı sağlamışlardır. Türkiye genelinde 4017 okulun katılımıyla yapılan sınavda 28. sıra da ilde 3. ve ilçede 1. sırada okulumuz yer almaktadır.
Öğretmen :10
Öğrenci :108
Derslik :7
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Öğretim Şekli

TEKLİ ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş

8.30-14.35

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İLÇE MERKEZİNDE

Yerleşim Yeri Bilgisi

AŞAĞIKARASU MAH. 111. SOK. NO:61

Sportif Etkinlikler

MASA TENİSİ, SATRANÇ

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları